torstai 8. joulukuuta 2011

Miksi näin vaikea aamu?

Voiko asiat vielä hankalammin mennä? Eilen yritin koko illan kirjoittaa toista kertaa blogiin ja koko ajan blogspot ilmoitti kun yritin päivittää kirjoitusta, että on tapahtunut jokin virhe. Virhe on koko hiton ohjelma kun ei toimi ku joskus. Ja nyt koko aamun olen yrittänyt saada päivitettyä blogia niin eikös nettitikku keksi, että tänään on ikävää toimia 5min pidempään... Tämä ei ole mun päiväni tai tämäkään!
Sen lisäksi vedenkeitin vinoilee mulle! Ihan selvästi kun se ei pysy päällä taas jos en paina nappia koko ajan alas. Tiedä häntä mikä siinnäkin on. Teetä pitää aamusta saada ainakin flunssasena.

Eilinen ilta meni pienen lämmön kanssa taistellessa onneksi ei kuumeeksi nostanut, mutta olisi voinut olla "nostamatta" nivel- ja lihaskipujakaan. Niskat ja selkä ihan kipeät sekä lihakset jumissa vaikka en ole mitään erikoista mielestäni tehnyt. Vieläkin särkee kaikki paikat. Kuumetta ja kipuilua on liikkeellä, mutta pliis ei nyt minulle sitä tautia!

Yön aikana oli tullut lunta lisää! Siis lunta jee! Alkaa näyttää sää lupaavalle, että VOISI olla edes hieman valkea joulu. Tulisi paljon enemmän joulu fiilis kun maa olisi valkoinen. Koiratkin tykkää lenkkeillä aikaisemmin aamulla ja myöhemmin illalla vielä kun näkee enemmän. Täällä maalla kun ei ole katuvaloja jotka valaisisi teitä.

Joulusta pieni stressi ja paine. En ole lahjoja ostanut enkä edes harkinnut mitä ostaisi... Olisi kai pian pikku pakko kun se lähenee uhkaavaa vauhtia. Onko teillä jo joululahjat ostettuna ja joulumieli jo saapunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti