perjantai 25. marraskuuta 2011

Voi ihanuus

Luin taas aamusta heti yhtä suosikki blogiani MouMou ja osallistuin blogissa olleeseen arvontaan. Tuli uusi ihana tuttavuus tavattua meinaan verkkokauppa Superupeena. Heidän juhlavat mekkonsa voisivat kaikkikin muuttaa vaatekaappiini! Täytyykin jossain kohtaa kun Salossa käy varata hieman aikaa ja käydä heidän myymälässä. Kukahan tulisi vahtimaan kukkaroa etten osta itseäni vararikkoon?! :D

Kaksi päivää satanut melkein putkeen vettä. Hyi yök! Saisi jo vihdoin ja viimein tulla pikku pakkanen ja hento valkoinen kerros lunta niin olisi todella kivaa :) En osaa muutenkaan pukeutua, mutta tuntuu, että talvella näytän kolme kertaa isommalta kun tungen vaan vaatteita päälle :/ Olisiko jonkulla jokin kiva siisti talvinen vaatetus idea? (jos kun niitä kylmiä ilmoja tulisi :D )

Eikä tullut lähdettyä vaikka pakkaus ja muut puuhat tein. Kipeäksi tuleminen päätti estää lähtemiseni. Nyt onneksi jo hieman parempi olo.

Mitä teillä suunnitelmissa viikonloppuna? Itse ajattelin kerrankin vain olla ja nauttia. Koko viikko on tullut mentyä ja kahdesti Espoossakin käytyä. Nyt vaan ollaan ja kirjoitellaan ehkä ahkerasti blogiin tai sit tehdään töitä koneella (sekin on rentoutumista) :)

Hieman uutta ilmettä. Mitäs pidätte? Itse en edellisestä tykännyt, mutta tämä on jo enemmän mieleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti